Telefonos rendelés: 0744-755579

Kosár

Termékek:
0 Darab
Összeg:
0,00 lej

Üzletszabályzat

2011.04.06. [15:46] | Utolsó módosítás: 2018.09.06. [13:45]

Az Ön által vásárolt termékek eladója:

PRIMA PRESS KFT. (SC Prima Press SRL)
Nr. ord. reg. com/an: J19/274/1999
Cod înreg. fiscală: RO 12212848

A rendelés módja
Interneten keresztül történő megrendelések:

Oldalunkról csak a regisztrált felhasználók rendelhetnek termékeket. Amennyiben rendelni szeretne, töltse ki a regisztrációt, majd lépjen be a rendszerbe, mint regisztrált felhasználó.

A termékeket egy virtuális kosárba lehet gyűjteni. A kosár (rendszer) automatikusan kiszámítja a végösszeget és, ha van, a pontos szállítási költséget.

A rendelés elküldése

Ha elkészült a termékek kiválasztásával, akkor egyszerűen klikkeljen a „pénztár” gombra.

Ezt követően meg kell adnia a megrendelő adatait, a pontos szállítási címet. Kérjük, olvassa el figyelmesen az "Üzletszabályzatunkat", melyet a megrendelés elküldésével elfogad.

A megrendelés elküldése és beérkezte után visszaigazoljuk a megrendelést, és tájékoztatjuk, hogy mikor fogja az árut megkapni.

Rendelkezésre állás

Ha a rendelés beérkezését követően azt állapítjuk meg, hogy a megrendelt termék éppen nincs raktáron, akkor jogunkban áll helyette Önnek felajánlani egy hasonló minőségű és értékű árut vagy szolgáltatást, vagy a szerződéstől visszalépni.

Árak

Az internetes oldalunkon található valamennyi ár áfával együtt értendő!

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető; leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelős.

A Prima Press Kft. jelenleg az alábbi termékekkel áll a vásárlók rendelkezésére:

- újságok – napilapok, hetilapok
- folyóiratok – heti, kétheti és havi megjelenésű magazinok
- dvd-k, cd-k
- könyvek

Szállítási és fizetési lehetőségek

A fizetés történhet PayPal rendszeren keresztül bankkártyával, utánvéttel (a kézbesítőnek vagy futárszolgálatnak az áru átvételekor kell kifizetni), illetve ügyfélszolgálatainkon készpénzzel. PayPal-os vásárlás esetén a PayPal oldalára irányítja át a rendszer, ahol a bejelentkezést követően tudja befejezni a tranzakciót.

Az adott áru megrendelésének időpontja

Átutalás esetén a megrendelésnek az interneten keresztül történő elküldésének az időpontja; bankkártyával történő fizetés a sikeres tranzakció időpontja, utánvéttel történő fizetés esetén az áru megvásárlására vonatkozó igényének hozzánk történő megérkezésének időpontja.

Szállítási határidő

Átlagos szállítási határidő a dvd-k, cd-k esetében 4-5 munkanap, könyvek esetében 5-10 munkanap, de legkésőbb a megrendelésnek a hozzánk történő megérkezését követő jogszabály szerinti 30 napon belül teljesíti. Ha a Prima Press Kft. a megrendelést a fentiek szerinti határidőn belül nem teljesíti, akkor az Ön által megfizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszafizeti.

Az elállás joga

A szerződéstől a dvd-k, cd-k, könyvek esetében az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Sajtókiadvány előfizetésekre a termék jellege miatt nem áll módunkban elállási jogot biztosítani.

Fontos! A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Ha a terméket már használatba vette a vevő, az eladó nem köteles visszavenni azt.
Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Jótállás

Az eladó az általa eladott árukra általában 6 hónap szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

Szállítás terjesztési hálózatunkon vagy futárszolgálattal csomagban, bankkártyás fizetés esetén

Hargita és Maros megyében a megadott településekre a termékeket és a sajtókiadványokat saját terjesztési hálózatunkon keresztül juttatjuk el megrendelőinkhez. A saját terjesztői hálózatunk által le nem fedett településekre futárszolgálatot használunk a termékek eljuttatásához (csak Románia területén belül, kivéve sajtókiadványok). Ebben az esetben az árut bankkártyás fizetésnél a sikeres tranzakciót követő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak, amely a lehető legrövidebb időn belül megpróbálja eljuttatni a vásárló által megadott címre a csomagot. Amennyiben a  terjesztő, futár a megadott címen a címzettet nem találja, a csomagról értesítést hagy, és később újra megpróbálja kiszállítani azt.

Szállítás terjesztési hálózatunkon vagy futárszolgálattal, utánvételes fizetés esetén

A megrendelt árut a megrendelésre vonatkozó igényének hozzánk történő beérkezését követően adjuk át munkatársunknak vagy a futárszolgálatnak, akik a lehető legrövidebb időn belül megkísérlik eljuttatni a vásárló által megadott címre a csomagot. Amennyiben a munkatárs, futár a megadott címen a címzettet nem találja, a csomagról értesítést hagy és később újra megpróbálja kiszállítani azt. Az áru ellenértékét és a szállítás költségét a szállítást teljesítő futárnak az átvételkor kell kifizetni.