Telefonos rendelés: 0744-755579

Kosár

Termékek:
0 Darab
Összeg:
0,00 lej

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

2011.04.06. [15:46] | Utolsó módosítás: 2011.04.06. [18:42]

1. lépés: Belépés vagy regisztráció
Regisztrálja magát az oldalunkon. Illetve ha már korábban regisztrált, akkor lépjen be nevével és jelszavával a portálunkra, majd a webáruházba.

Ha korábban nem regisztrálta magát, töltse ki pontosan a regisztrációs lapot, majd zárja le a regisztrációt. A rendszer e-mailes visszaigazolást fog kérni azért, hogy meggyőződjön, valós e-mail címet adott-e meg. Ha a visszaigazolás sikeres, felhasználója aktív lesz.

2. lépés: Termék kiválasztása
Válasszon ki egy termékcsoportot az oldalunkon, és a bővebb leírás lapjának alján válassza ki a kívánt terméket vagy termékeket, majd tegye a kosárba.

3. lépés: Kosár
Nézze át a kosarat. Ha megfelelnek  a kiválasztott termékek, nyomja meg a Pénztár gombot. Ha vásárolna még, menjen a termékek menüre. Ha esetleg nem megfelelő a kiválasztott termék, törölje a kosár tartalmából, vagy törölheti egyszerre az egész kosár tartalmát is!

4. lépés: Szállítási és számlázási adatok
Töltse ki pontosan a két táblázatot. A szállítási cím gyakran nem ugyanaz, mint a számlázási adatok. A szállítási címre fog érkezni a csomag, a számlán pedig a számlázási adatok fognak szerepelni.

5. lépés: Szállítás módja
Válassza ki a szállítás módját, hogy terjesztési hálózatunkkal vagy a futárszolgálattal házhoz szállítjuk, esetleg személyesen venné át szerkesztőségünkben.

6. lépés: Fizetés módja
Válassza ki, hogyan szeretne fizetni. Személyes átvételkor ügyfélszolgálatainkon készpénzzel lehet fizetni. Otthonról a PayPal rendszeren keresztül bankkártyával lehet fizetni, esetleg a futárnál átvételkor készpénzzel.

7. lépés: Adatok
Tekintse át még egyszer a kosár, illetve az Ön adatait a biztonság kedvéért, és olvassa el a vásárlási feltételeket.

8. lépés: Vásárlás befejezése
A vásárlást befejezte. Ezután, amennyiben szükséges, felvesszük Önnel a kapcsolatot, ellenkező esetben minden további formaság nélkül megkapja a terméket, termékeket. Köszönjük, hogy minket választott.